Barst in uw voorruit

Met een barst in uw voorruit is de kans groot

dat uw auto wordt afgekeurd bij de jaarlijkse APK. Ook kan een barst uw zicht ernstig belemmeren, dit zorgt voor gevaarlijke situaties.

Gaat u op autovakantie? Ga dan niet op weg met een ster of barst in uw voorruit. In een aantal landen riskeert (waaronder Duitsland) u een fikse boete wanneer u rijdt met een beschadigde voorruit. U mag niet meer verder voordat u een nieuwe voorruit heeft. 

Heeft u ruitschade? Neem dan contact op met Stern Autoglas, veel goedkoper dan concurrenten. Bel, app of mail en profiteer van scherpe prijzen.

 

Schade aan uw voor- achteruit of een van uw zijruiten?

Wij vervangen vakkundig uw voor- achter of zijruit. Er wordt gewerkt met A-kwaliteit fabrieksruiten, zodat de nieuwe ruit dezelfde hoge kwaliteit heeft als de oorspronkelijke ruit. Al onze ruiten voldoen aan de Europese veiligheids- en kwaliteitseisen. En u krijgt vier jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

 

Als u verzekerd bent tegen ruitschade declareren wij, na goedkeuring van uw verzekeraar, bij uw verzekeringsmaatschappij. Maar ook als u niet verzekerd bent tegen ruitschade, bent u bij Stern Autoglas aan het juiste adres. Wij hanteren scherpe prijzen voor vervanging en wij helpen u op locatie. Neem contact op voor een gratis vrijblijvende offerte. 

Wilt u een afspraak maken, of een vrijblijvende offerte ontvangen?

Mail of app het kenteken van uw auto en ontvang binnen 24 uur een reactie.

 

 

                                          Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op