Ster of barst zo weer gefixt vandaag bestel binnen 24uur een nieuw voorruit

Home » Voorruit Achterruit zijruiten

Barst in uw voorruit

 

Een barst in uw voorruit zorgt voor problemen bij de jaarlijkse APK. Wanneer u niet verzekerd bent tegen ruitschade kan dit deze reparatie erg prijzig zijn. Neem dan contact op met Stern Autoglas, veel goedkoper dan concurrenten. Bel, app of mail en ontdek de voordelen van Stern Autoglas.

 

Schade aan uw voor- achteruit of een van uw zijruiten?

Wij vervangen vakkundig uw voor- achter of zijruit. Er wordt uitsluitend gewerkt met A-kwaliteit fabrieksruiten, zo heeft de nieuwe ruit dezelfde hoge kwaliteit als de oorspronkelijke ruit. Deze ruiten voldoen aan de Europese veiligheids- en kwaliteitseisen. En u krijgt levenslange garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

Als u verzekerd bent tegen ruitschade declareren wij, na goedkeuring van uw verzekeraar, bij uw verzekeringsmaatschappij. Maar ook als u niet verzekerd bent tegen ruitschade, bent u bij Stern Autoglas aan het juiste adres. Wij hanteren scherpe tarieven voor vervanging, neem contact op voor een gratis vrijblijvende offerte. Dan zult u zien dat Stern Autoglas de goedkoopste is voor het vervangen van uw autoruit.

 

Wilt u een afspraak maken, of een vrijblijvende offerte ontvangen?

Mail of app het kenteken van uw auto en ontvang binnen 24 uur een reactie.

 

 

                                          Ruitschade, vrijblijvende offerte