Snel weer veilig onderweg. Stern Autoglas, goedkoop en professioneel.

Barst in de voorruit

Met een barst in uw voorruit is er een grote kans dat uw auto wordt afgekeurd tijdens de jaarlijkse APK. Een kapotte voorruit kan uw zicht ernstig belemmeren. Ook door de kou kan een sterretje makkelijk doorscheuren, wacht niet te lang met het vervangen van uw ruit.

Neem contact op met Stern Autoglas, veel goedkoper dan concurrenten. Bel, app of mail en profiteer van scherpe prijzen.

 

Schade aan uw voor- achteruit of een van uw zijruiten?

Wij vervangen vakkundig uw voor- achter of zijruit. Er wordt uitsluitend gewerkt met A-kwaliteit fabrieksruiten, zo heeft de nieuwe ruit dezelfde hoge kwaliteit als de oorspronkelijke ruit. Deze ruiten voldoen aan de Europese veiligheids- en kwaliteitseisen. En u krijgt vier jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

 

Als u verzekerd bent tegen ruitschade declareren wij, na goedkeuring van uw verzekeraar, bij uw verzekeringsmaatschappij. Maar ook als u niet verzekerd bent tegen ruitschade, bent u bij Stern Autoglas aan het juiste adres. Wij hanteren scherpe tarieven voor vervanging, neem contact op voor een gratis vrijblijvende offerte. Dan zult u zien dat Stern Autoglas de goedkoopste is voor het vervangen van uw autoruit.

 

Wilt u een afspraak maken, of een vrijblijvende offerte ontvangen?

Mail of app het kenteken van uw auto en ontvang binnen 24 uur een reactie.

 

 

                                          Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op