Goedkoop een nieuwe voorruit. Stern Autoglas, ster of barst zo weer gefixt

Zorgt een lekkage van uw voorruit voor problemen? Wij kunnen dat voor u oplossen

De regenachtige seizoenen komen er weer aan. Het komt regelmatig voor dat u last heeft van een lekkage bij uw voorruit. Vooral veel modellen van Volvo (o.a. S40, S60, S80, V50, V60, V70, XC60, XC90) en een aantal modellen van Ford (o.a. Focus, Fiesta, Mustang Mach-E) hebben last van lekkage bij de voorruit. Dit wordt veroorzaakt door de primer laag die in de loop der jaren loslaat. Maar we zien ook veel nieuwere auto's die door een niet goed aangebrachte primer laag (vanuit de fabriek) met fikse lekkages en soms zelfs losliggende voorruiten.

Een lekkage kan voor vervelende ongemakken zorgen. Uw voorruit is snel beslagen, u kunt zelfs uw autoruit aan de binnenkant moeten krabben. Maar een lekkage kan ook zorgen voor elektrische problemen.

 

 

Wij kunnen die vervelende lekkage voor u verhelpen. In ongeveer 90% van de gevallen gaat dit goed en gaat de ruit niet kapot tijdens de demontage. Maar ook wanneer de ruit kapot gaat zit u niet zonder voorruit, wij komen altijd bij u met een nieuwe voorruit zodat wij eventueel direct een nieuwe kunnen plaatsen.

Voor het herplaatsen van uw voorruit hanteren wij een vaste prijs van €189, zonder verborgen kosten. 

 

Heeft u last van lekkage of heeft u andere vragen?

Neem dan vrijblijvend contact op.