Snel weer veilig onderweg. Stern Autoglas, goedkoop en professioneel.

Zorgt een lekkage van uw voorruit voor problemen? Dan kunnen wij dat voor u oplossen

Nu het weer veel regent en soms zelfs sneeuwt, komt het regelmatig voor dat u last heeft van een lekkage bij uw voorruit. Vooral veel modellen van Volvo (o.a. S40, S60, S80, V50, V60, V70, XC60, XC90) en een aantal modellen van Ford (o.a. Focus, Fiesta, Mustang Mach-E) hebben last van lekkage bij de voorruit. Dit wordt veroorzaakt door de primer laag die in de loop der jaren loslaat. Maar ook nieuwe de nieuwe modellen zien we vaak met een niet goed aangebrachte primer laag. 

Een lekkage kan voor vervelende ongemakken zorgen. Uw voorruit is snel beslagen, u kunt zelfs uw autoruit aan de binnenkant moeten krabben. Maar een lekkage kan ook zorgen voor elektrische problemen.

 

 

Wij kunnen een dergelijke lekkage voor u verhelpen. In ongeveer 80% van de gevallen gaat dit goed en gaat de ruit niet kapot tijdens de demontage. Maar ook wanneer de ruit kapot gaat zit u niet zonder voorruit, want wij komen altijd bij u met een nieuwe voorruit zodat wij direct een nieuwe kunnen plaatsen.

Voor het herplaatsen van uw voorruit hanteren wij een vaste prijs van €189. Wanneer de ruit toch kapot gaat komen daar de kosten voor de nieuwe ruit bij.

 

Heeft u last van lekkage of heeft u andere vragen?

Neem dan vrijblijvend contact op.