Sterreparatie

Snel en veilig weer op weg

Wanneer u een ster heeft in uw voorruit, is het raadzaam om deze zo snel mogelijk te laten repareren. Door temperatuursverschillen op de ruit (denk  aan de warme zon op de voorruit en vervolgens lekker de airco aan) is de kans groot dat een ster doorscheurt.

Sterretje in uw voorruit?

Wanneer het sterretje in uw voorruit niet groter is dan een 2-euromuntstuk is deze vaak nog te repareren. Na reparatie is uw voorruit weer op volledige sterkte.

 

Sterreparatie voor maar

€49,95

bij Stern Autoglas.

 

Bel, whatsapp of email voor het maken van een afspraak

 

 

 

                                                        

                                                                          

 


STER REPAREREN

Het repareren van een sterretje in een autoruit wordt gedaan door het sterretje eerst vacuüm te zuigen, zodat het eventueel aanwezige vocht en vuil verdwijnt uit het sterretje. Dit is belangrijk omdat de reparatie anders niet onzichtbaar uitgevoerd kan worden. Na het vacuüm zuigen van het sterretje zal deze opgevuld worden met een speciale kunsthars en een filler die door middel van een uv-lamp uitgehard wordt. Na het uitharden van de kunsthars is het nog nodig om de overtollige hars te verwijderen met een mesje en zal de autoruit gepolijst worden. Het doorrijden met een sterretje in de voorruit is over het algemeen niet verstandig, omdat de kans bestaat dat het sterretje zal doorscheuren. Daarnaast kan er vuil in het sterretje komen waardoor een onzichtbare reparatie moeilijker wordt. Een autoruit die gerepareerd is met kunsthars is na de reparatie weer op volle sterkte en kan niet doorscheuren.