Snel weer veilig onderweg. Stern Autoglas, goedkoop en professioneel.

Sterreparatie

Snel en veilig weer op weg

De ruit is weer op volledige sterkte na sterreparatie

Sterretje in uw voorruit?

Wanneer het sterretje in uw voorruit niet groter is dan een 2-euromuntstuk is deze vaak nog te repareren.

Wacht niet te lang om een ster te laten repareren, deze kan kan makkelijk doorscheuren, bijvoorbeeld bij vorst, en kan uw zicht flink belemmeren.

 

Sterreparatie

€49,95

App, bel of mail om een afspraak te maken.

 

                                                        

                                                                          

 


STER REPAREREN

Het repareren van een sterretje in een autoruit wordt gedaan door het sterretje eerst vacuüm te zuigen, zodat het eventueel aanwezige vocht en vuil verdwijnt uit het sterretje. Dit is belangrijk omdat de reparatie anders niet onzichtbaar uitgevoerd kan worden. Na het vacuüm zuigen van het sterretje zal deze opgevuld worden met een speciale kunsthars en een filler die door middel van een uv-lamp uitgehard wordt. Na het uitharden van de kunsthars is het nog nodig om de overtollige hars te verwijderen met een mesje en zal de autoruit gepolijst worden. Het doorrijden met een sterretje in de voorruit is over het algemeen niet verstandig, omdat de kans bestaat dat het sterretje zal doorscheuren. Daarnaast kan er vuil in het sterretje komen waardoor een onzichtbare reparatie moeilijker wordt. Een autoruit die gerepareerd is met kunsthars is na de reparatie weer op volle sterkte en kan niet doorscheuren. 

AUTORUIT VERVANGEN

Wanneer een ster groter is dan 3 centimeter en de autoruit niet gerepareerd kan worden zal deze vervangen moeten worden. De meeste voorruiten en andere autoruiten van nieuwe auto's worden in de kit geplaatst en niet meer door middel van rubbers gemonteerd, zoals dit vroeger vaak het geval was. Vooral voorruiten van auto's en andere voertuigen vragen om veel vakmanschap van een autoruitspecialist omdat deze voorruiten vaak voorzien zijn van moderne technieken zoals voorruitverwarming of ingebouwde antennes of voorzien zijn van moderne veiligheidssystemen.